גזר דין בתיק ת"פ 18354-03-12
|
ת"פ בית משפט השלום פתח תקווה |
18354-03-12
1.1.2013 |
|
בפני : עינת רון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל עו"ד שגיא שגב |
: משה גולומב עו"ד עמיקם הדר |
| גזר דין | |
ע"פ הודאתו בכתב האישום, הורשע הנאשם בעבירה של מעשה מגונה בקטין לפי סעיף 348(א) בנסיבות סעיף 345(א) (3) לחוק העונשין ,תשל"ז-1977.
תמצית עובדות כתב האישום אשר מונה שלושה פרטי אישום הן כדלקמן :
הנאשם לימד בתקופה הרלבנטית לכתב האישום שיעורי עזר בכולל בפתח תקוה ובין היתר את המתלונן שהוא יליד 5/6/00.
בתחילת חודש פברואר 2012 בשעות הערב, בכולל, נישק הנאשם את המתלונן בלחיו, הרים אותו וצבט בלחיו.
בתאריך 21.2.12, בשעה 20.00 לערך, בעת שהנאשם והמתלונן שהו בכולל, ביקש הנאשם מהמתלונן להתלוות אליו לביתו, שם נעל את הדלת, התיישב על הספה וביקש מהמתלונן שישב על ברכיו, הנאשם הזיז את פלג גופו התחתון מעלה ומטה תוך כדי שהוא משוחח עם המתלונן, מנשק אותו בלחיו ומחבק אותו .
המתלונן אמר לנאשם כי לא נוח לו והוא מתבייש וביקש כי הנאשם יוריד אותו מברכיו ועבר לשבת על הספה ושוב נישק אותו הנאשם בלחיו, חיבק אותו ואמר לו שהוא אוהב אותו.
הנאשם שאל את המתלונן עם הוא רוצה לאכול ולשתות והוסיף לנשקו בראשו ובלחיו וחיבק אותו.
לאחר מכן, כשליווה הנאשם את המתלונן לביתו אמר לו שהוא אוהב אותו, נישק אותו על לחיו מספר פעמים, צבט בלחייו וחיבק אותו.
בתאריך 23.2.12, בשעה 20.00 לערך, במהלך שיעור בכולל, ביקש הנאשם מהמתלונן להתלוות אליו לביתו, שם נעל את הדלת, הושיב אותו על ברכיו תוך שהוא מזיז את פלג גופו התחתון מעלה ומטה ותוך ששוחח עם המתלונן, אמר לו הנאשם כי הוא אוהב אותו וחיבק ונישק אותו.
לאחר מכן אמר לו הנאשם כי במועד הקודם שכח לתת לו לאכול ג'ל כפי שנתן בעבר לילדים אחרים שהגיעו לביתו. המתלונן ביקש כי יביא ג'ל גם עבורו. הנאשם הסכים, אך סרב לבקשת המתלונן להראות לו את הג'ל.
הנאשם קשר את עיניו של הקטין במגבת, עמד מולו, לפניו, צמוד אליו, כאשר איבר מינו חשוף וביקש מהמתלונן להוציא את לשונו והורה לו ללקק את ה"ג'ל" כשהוא מסביר למתלונן שזה "כמו חמצוץ, ג'ל טעים "וכי "כל הילדים אוהבים את זה".
המתלונן ליקק את איבר מינו של הנאשם במשך מספר שניות, אך אמר לנאשם כי אינו מעוניין להמשיך מאחר ש"הג'ל" מגעיל לטעמו.
הנאשם חדל ממעשיו הסיר את המגבת מעיניו של המתלונן, והלך לכיוון החדר תוך שהוא עושה תנועה של השלכת דבר מה. לאחר מכן הושיב הנאשם את המתלונן על ברכיו תוך שהוא מחבק ומנשק אותו והסביר לי שהוא תמיד נוהג כן "רק עם הילדים הטובים " ושאל אותו " כמה אתה רוצה שנהיה חברים" .
לאחר מכן הרים הנאשם את המתלונן ממרפקיו וביקש ממנו לנשק אותו על פיו , המתלונן סירב והנאשם ביקש ממנו שינשקו במצח , המתלונן סרב שוב והנאשם הרים אותו גבוה יותר אך המתלונן ביקש ממנו שיחדל ממעשיו .
בהמשך הציע לו הנאשם אוכל ושתייה ,נישק אותו על לחיו ובראשו, חיבק אותו ואמר לו שהוא אוהב אותו .
כשליווה הנאשם את המתלונן לביתו אמר לו פעם נוספת שהוא אוהב אותו וחיבק אותו .
מתסקיר שירות המבחן עולה כי מדובר בנאשם בן 28, נעדר עבר פלילי. שירות המבחן סוקר את רקעו האישי והמשפחתי של הנאשם לרבות את הקשר עם אשתו והקשיים שנתגלו ביחסיהם הזוגיים וההשלכות שהיו לכך.
שירות המבחן התרשם כי מדובר באדם תלותי בעל דפוסי חשיבה נוקשים, העדר כישורי חיים, וקושי להתמודד עם מצבים רגשיים מורכבים. נוכח ההתרשמות, שולב הנאשם בקבוצה לעצורי בית החשודים בביצוע עבירות מין. הנאשם השתלב בטיפול בקבוצה זו.
הנאשם הביע בפני שירות המבחן מצוקה נוכח השהות הממושכת בתנאים מגבילים במקביל להתמודדות עם משבר בקשר הזוגי והפרידה.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|